пассажирские перевозки автобусами и микроавтобусами, аренда автобусов и микроавтобусов, автобусы и микроавтобусы под заказ, заказ автобуса и микроавтобуса, автобусные перевоки.
Меню


ПЛАНЕТА АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ

та  подорож


СТАНЬ СТУДЕНТОМ НА ОДИН ДЕНЬ

у Дніпропетровському університеті імені Альфреда Нобеля

"В цьому університеті  розумієш: "ера освіти" – це не пусті слова, а  щоденна натхненна праця викладачів і студентів в красивому сучасному освітньому просторі" (з відгуків відвідувачів музею Університету)


Не випадково сьогодні  цей Університет на дніпровській Набережній  є одним з  бажаних місць для проведення екскурсій та численних освітніх подій  для школярів,  студентів,  бізнесменів,  а також гостей Дніпропетровська з  України та зарубіжжя.

І  меморіально-парковий комплекс "Планета Альфреда Нобеля", який зустрічає сьогодні кожного, хто завітає до Університету, і весь ансамбль його споруд  вражає з першого погляду. І  запрошує до співучасті, партнерства, навчання для життя - протягом всього життя

"Саме в такому Університеті  європейського рівня  я  і  мрію вчитися "(з відгуків відвідувачів музею Університету).

Про це ж говорить і Міжнародна нагорода "Європейська якість", яку нещодавно вручила  Університету Асоціація ділових кіл, а також Золота медаль Міжнародної виставки "Освіта та кар’єра "(Київ, листопад 2010 року) за розвиток матеріально-технічної бази навчального закладу. Влітку 2011 року університет отримав міжнародні сертифікати якості DQS-UL Group (Німеччина), IQNet (Швейцарія) та український сертифікат якості Національної агенції акредитації України терміном на три роки.



ЗАПРОШУЄМО ШКОЛЯРІВ ТА ВЧИТЕЛІВ, ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ  НА  ЕКСКУРСІЇ  ДО УНІВЕРСИТЕТУ!

1. СТАРТ -  у меморіально-парковому комплексі  "Планета Альфреда Нобеля",  біля  скульптурної композиції, яку у 2010 році  школярі та студенти назвали одним з головних символів нашого міста.

13    вересня 2008 року  відбулося відкриття в університеті  меморіального символу –

скульптурної композиції «Планета Альфреда Нобеля», аналога якому немає ані в Україні, ані в світі. Цей пам’ятний знак виконаний у вигляді земної кулі, на якій закріплені спеціально виготовлені бронзові медалі із зображенням усіх Нобелівських лауреатів, починаючи з 1901 р. у всіх шести номінаціях: фізика, хімія, фізіологія і медицина, література, економіка, премія миру… (5 хв.).

2.  КОРОТКА ЕКСКУРСІЯ ПАРКОМ  -  студенти-екскурсоводи розповідають про найбільш   значущі події, які  вже відбулися у цьому парку. Особлива увага – унікальним рослинам,   їх символічному  змісту і пов’язаним з ними традиціям ( до 20 хв.).

3.   КОРОТКА ЕКСкурсія університетом  -  починається у музеї історії Університету, продовжується Нобелівським маршрутом  - через 3 поверх корп.С (Нобелівська алея), далі -

до Зали Нобелівських лауреатів з економіки.  Коротка презентація  "Університет імені Альфреда Нобеля і Нобелівський рух" з використанням сучасних медіа-засобів.  Продовження екскурсії по Нобелівському поверху –  і сходами на 1 поверх до бібліотеки.  Потім – зупинка у арт-галереї Університету.   Дивимося художню виставку робіт студентів, викладачів чи  партнерів Університету.   Наступна зупинка – у  Палаці студентів, актова та спортивна зали ( 40 хв. – 1 год.).

4.   ПРОФОРІЄНТАЦІЙНЕ  АНКЕТУВАННЯ  УЧНІВ ТА КОРОТКИЙ ТРЕНІНГ З ВИЯВЛЕННЯ  ПРОФЕСІЙНИХ НАХИЛІВ  І НАПРЯМІВ ЇХ РОЗВИТКУ (20-30 хв.).

5.   "СТАНЬ СТУДЕНТОМ НА ОДИН ДЕНЬ"  ( зустріч  з керівниками певних напрямів, презентація спеціальності  за попереднім вибором  +  реальний майстер-клас чи лабораторне зайняття  у лінгвістичному кабінеті ,  криміналістичній лабораторії чи  на занятті з арт-терапії, у мультимедійних та спеціалізованих з різних спеціальностей - під керівництвом досвідчених викладачів чи спеціально підготовлених студентів старших курсів (40 хв.–1 год.).

6.  "ФОТО ТА ІНТЕРВ’Ю НА ЗГАДКУ. МИ - ТЕЖ ЧАСТИНА ІСТОРІЇ" – фото-

та  телевізійна сесія для групи школярів та найбільш активних з них, вчителів. Запис у книзі відвідувачів музею Університету( 5-10 хв.).

NB!

УНІВЕРСИТЕТ імені АЛЬФРЕДА НОБЕЛЯ

ДАРУЄ УЧАСНИКАМ ЕКСКУРСІЙНОЇ ПРОГРАМИ

МЕДІЙНИЙ  (ФОТО + ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ) СУПРОВІД  з подальшим розміщенням матеріалів екскурсії на сайті  та у  спеціалізованих телевізійних програмах на  27 ТК Дніпропетровська.


(за попередніми домовленостями та індивідуальними програмами  термін екскурсії  може бути від 2 до 4 годин)


 
пассажирские перевозки автобусами и микроавтобусами, аренда автобусов и микроавтобусов, автобусы и микроавтобусы под заказ, заказ автобуса и микроавтобуса, автобусные перевозки г. Днепропетровск      
(056)716-26-37,

797-01-30
, 32-09-04    
e-mail: 7162637@i.ua

Разработка сайта Разработка сайтов, интеренет-магазинов Pinguin-Studio.com.ua.