пассажирские перевозки автобусами и микроавтобусами, аренда автобусов и микроавтобусов, автобусы и микроавтобусы под заказ, заказ автобуса и микроавтобуса, автобусные перевоки.
Меню

Дніпропетровський навчально-виробничий центр №2

Дніпропетровський навчально-виробничий центр №2

Сьогодні Дніпропетровський навчально-виробничий центр №2 - це сучасний заклад професійно-технічної освіти, який має потужну матеріально-технічну базу, високийпрофесійний рівень членів педагогічного колективу, що дає змогу щорічно випускати та працевлаштовувати 300 кваліфікованих мобільних робітників для будівельних, монтажних і ремонтно-будівельних робіт; автомобільного транспорту; громадського харчування; професій електротехнічного виробництва та інших галузей економіки.
ДНВЦ № 2 здійснює первинну професійну підготовку, курсове професійно-технічне навчання, перепідготовку, підвищення кваліфікації відповідно до потреб громадян. Підготовка робітників ведеться з семи напрямків за 35 професіями. З 1998 року Центр активно співпрацює з обласним центром зайнятості. За роки співпраці підготовлено близько 1200 безробітних.

Стартегічною метою Дніпропетровського навчально – виробничого центру № 2 є забезпечення права громадян України на професійне навчання відповідно до їх покликань, інтересів і здібностей для забезпечення потреб економіки у кваліфікованих і конкурентноспроможних на ринку праці робітниках. Наші зацікавлені сторони – це роботодавці, учні та їх батьки, які очікують на якісну, кваліфікаційну підготовку та можливість працевлаштування. Центр налагоджує та підтримує стосунки з громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування, обласною службою зайнятості, головним управлінням освіти і науки облдержадміністрації та іншими організаціями та установами на території області.



З 2003 року ДНВЦ № 2 постійно приймає участь в міжнародних виставках сучасних навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні». В 2006 році нашому закладу, за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність по модернізації освіти в Україні присвоєно почесне звання «ЛІДЕР СУЧАСНОЇ ОСВІТИ», в 2007 році в номінації «Модернізація змісту професійно-технічної освіти» Центр   нагороджено золотою медаллю.
З 2005 року навчально-виробничий центр № 2   є учасником україно-канадського проекту     « Децентралізація професійного навчання в Україні».
У 2005 р. на базі ДНВЦ-2 створено експериментальний педагогічний майданчик Академії педагогічних наук України «Організаційно-педагогічні засади діяльності багатопрофільного навчально-виробничого комплексу з підготовки фахівців для підприємств малого та середнього бізнесу». У   2006   р.   -   ДНВЦ№2   -   учасник   українсько-канадського   проекту «Децентралізація управління професійним навчанням в Україні»


У 2009 р - відкриття експериментального педагогічного майданчика «Теорстико - методичні заради управління системою робиш ПТНЗ по формуванню професійної мобільності майбутніх кваліфікованих робітників будівельного профілю» Інституту професійно-технічної освіти Академії педнаук України .
З 2003 року ДНВЦ № 2 - постійний учасник міжнародних виставок «Сучасна освіта в Україні».
В 2006 році   нашому закладу, за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність по модернізації освіти в Україні присвоєно почесне звання «Лідер сучасної освіти», в 2007 році в номінації «Модернізація змісту професійно-технічної освіти» Центр нагороджене золотою медаллю, в   2010 році   -  срібною  та  бронзовою.



Центр прагне забезпечити вимоги роботодавця та задовольнити ринок праці кваліфікованими робітниками, підвищити імідж та конкурентність випускників. При прийнятті рішень працівники ДНВЦ № 2 керуються ефективністю підготовки робітників, рівним доступом освіти для всіх соціальних груп населення, любові до Батьківщини.

http://dnvc2.org.ua

 
пассажирские перевозки автобусами и микроавтобусами, аренда автобусов и микроавтобусов, автобусы и микроавтобусы под заказ, заказ автобуса и микроавтобуса, автобусные перевозки г. Днепропетровск      
(056)716-26-37,

797-01-30
, 32-09-04    
e-mail: 7162637@i.ua

Разработка сайта Разработка сайтов, интеренет-магазинов Pinguin-Studio.com.ua.